Social

#festival teatru #festival de teatru #evenimente weekend #parada gay

Evenimente de weekend: festival de teatru si Parada Gay

Primul weekend de vara aduce o multime de evenimente de toate genurile. Spectacole de teatru, un festival al berii si un Mars al Diversitatii sunt printre principalele evenimente de care te poti bucura.

Cea de-a 21-a editie a Festivalului International de Teatru SibFest are loc in acest sfarsit de saptamana la Sibiu. Trebuie sa stii ca 70% dintre spectacole sunt gratuite.

Sambata, 7 iunie, se organizeaza al 10-lea Mars al Diversitatii in cadrul Bucharest Pride, pe soseaua Kiseleff, cu plecare de la Arcul de Triumf pana la Piata Victoriei. Marsul se va incheia cu o zona libera de discriminare, in apropierea Pietei Victoriei.

Cei care vor in schimb sa se relaxeze in aer liber trebuie sa mearga la Iasi, acolo unde are loc in acest weekend un festival al berii, pe esplanada Palatului Culturii.

Zdob si Zdub, Vunk, Parazitii si Vita de Vie isi dau intalnire pe scena festivalului Blaj aLive. Invitati speciali sunt Awolnation si Seether.

Iubitorii sporturilor extreme pot lua parte la Campionatul National de Viteza in coasta, care are loc pe 7 si 8 iunie la Brasov.

Sursa foto: b365.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea