Social

# 11even #electricplus #eveniment barrier

Eveniment in premiera la Bacau. Afla despre ce este vorba

Centrul de Afaceri si Expozitii “Mircea Cancicov” Bacau a gazduit miercuri 7 mai, in premiera evenimentul 11Even. Intelegand importanta unei manifestari de acest tip, Barrier a participat alaturi de organizatori ca sponsor principal.

11EVEN este un eveniment organizat de Asociatia Mutatis Mutandis, care va aduce în Bacau 11 personalitati nationale, 350 de persoane interesate de antreprenoriat si dezvoltare personala si firme importante.

Evenimentul la care a participat si ElectricPlus, firma de detine bandul Barrier, este organizat in regim de voluntariat, iar banii incasati vor fi donati pentru doua cauze educative si inedite:

Sustinerea programului de voluntariat YouthBankCentrul de Resurse si UrgentePsihologice

Comunitatea 11even inseamna: 11 orase din Romania, 50 persoane implicate in organizare, peste 2500 de persoane care au asistat la evenimente si 2178 minute de discurs.

Tema de anul acesta a fost “Bringing joy in life”. Programul de voluntariat YouthBank incurajeaza dezvoltarea unor abilitati de antreprenoriat social, leadership, managament financiar si management al proiectelor, comunicare, negociere, lucru in echipa, prin responsabilizarea tinerilor si prin incurajarea implicarii lor in comunitate.

Consecvent principiilor sale, Barrier sustine dezvoltarea abilitatilor personale, acestea fiind un element indispensabil pentru imbunatatirea calitatii vietii.

Despre Barrier

Producatorul de tamplarie termoizolanta din PVC marca Barrier - Electric Plus - vizeaza continuarea proiectului de extindere a serviciilor si produselor oferite, dupa ce in acest an a inaugurat mai multe linii tehnologice. Pentru realizarea planurilor propuse, societatea investeste permanent atat in instruirea personalului, cat si in consolidarea notorietatii marcii, prin diferite campanii de comunicare si actiuni sociale.

Advertorial

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila: 6 sfaturi pentru a depasi plafonarea la job

Experti Cariera

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila: Schimba paradigma in cautarea unui job

Experti Cariera

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila: Se poate incepe si asa…

Experti Cariera

Sfatul expertului

Expert Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Criteriile de alegere a unui laptop

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte, specialist IT&C

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.