Social

#evaluarea nationala 2012 #proba limba romana #parinti #evaluarea nationala #varianta corecta

Evaluarea Nationala 2012: Parintii propun o a 3-a varianta corecta pentru subiectul la limba romana

Mai multi parinti au depus, joi, la Ministerul Educatiei, o noua petitie legata de baremul probei de Limba romana de la Evaluarea Nationala.

Parintii sustin ca propozitia controversata este, de fapt, atributiva, si ca aceasta varianta ar putea fi acceptata, pe langa celelalte doua aflate in discutie pana in prezent - subiectiva si predicativa.

"O serie intrega de profesori cu reputatie au considerat si varianta atributiva ca fiind una ce putea fi acceptata ca fiind corecta, pentru a justifica de ce chiar si copii cu rezultate foarte bune la olimpiade au selectat atributiva la subiectul mult controversat de la evaluarea de la Limba romana. (...) Adresam in mod public dorinta noastra de a se anula acest subiect controversat si a se redistribui punctajul sau de a se da maximum de puncte indiferent de raspunsul a), b) sau c)", se arata intr-un comunicat remis Mediafax.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea