Social

#sustinere examen #evaluare nationala #bacalaureat #temperatura #examen

Evaluare Nationala si Bacalaureat: Ce se intampla cu elevii care au temperatura de peste 37,3 grade

A mai ramas mai putin de o luna pana la examenele de Evaluare Nationala si Bacalaureat. Atat elevii cat si parintii se intreaba ce se va intampla, daca in ziua examenului, la triajul epidemiologic, copilul va avea temperatura de peste 37,3 grade Celsius.

 

“Daca reprezentantii Ministerului Sanatatii spun ca, daca se depaseste temperatura de 37,3, este bine sa nu intre in scoala elevul sau un cadrul didacic, cred ca trebuie sa respectam aceste reguli. Am primit recomandari cu privire la masurile necesare redeschiderii creselor, after-school-urilor, caminelor si aici e prevazut clar ca acele persoane care au temperatura inregistrata de 37,3, se recomanda reluarea masurarii temperaturii dupa o perioada de 2-5 minute. 

Ne-am gandit ca s-ar putea sa existe o sala de clasa pentru acei elevi care doresc sa intre la examen si sa fie izolati de toti ceilalti, sa sustina probele, sau pot da proba mai tarziu, cu subiectul de rezerva, cum de altfel s-a mai intamplat si in anii trecuti”, a declarat ministrul mai spus ministrul Educatiei, Monica Anisie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea