Social

#europarlamentari #eurodeputati #raport #activitate #bruxelles

Europarlamentarii romani au avut activitate medie la Bruxelles

Europarlamentarii romani au fost destul de inactivi in activitatea de la Bruxelles. Aceasta este concluzia raportului realizat de Institutul European pentru Democratie Participativa – QVORUM, care analizeaza activitatea europarlamentarilor romani in perioada 1 ianuarie 2008 - 8 februarie 2009 . Zilele trecute, eurodeputatul Corina Cretu marturisea ca europarlamentarii romani au probleme la Parlamentul European pentru ca europenii cred ca romanii i-au mintit si ca nu sunt pregatiti pentru integrare.

Conform "Gandul", sase europarlamentari au obtinut calificativul "deosebit": Marian Jean Marinescu , PD-L, Nicolae Vlad Popa, PD-L, Adrian Severin, PSD, Adriana Ticau, PSD, Adina Valean, PNL, Daniel Daianu, PNL.

La capitolul activitate ”buna” sunt mentionati: pedelistul Alexandru Nazare, pesedistii Daciana Sarbu, Gabriela Cretu , Victor Bostinaru, liberalii Renate Weber, Cristian Busoi, Ramona Manescu, in timp ce la activitate medie sunt mentionati Theodor Stolojan, Rares Niculescu si Maria Petre.

Patru eurodeputati romani au fost caracterizati ca avand o activitate slaba - pedelistii Calin Rus si Sebastian Bodu, udemeristul Csaba Sogor si Laszlo Tokes iar "campioana cantitativa" a fost desemnata pesedista Adriana Ticau, care are la activ 1 raport, 4 avize, 671 amendamente si 159 interventii in PE.

In urma cu doua zile Corina Cretu declarase ca europarlamentarii romani au probleme la Parlamentul European pentru ca europenii cred ca romanii i-au mintit si ca nu sunt pregatiti pentru integrare. Corina Cretu, care reprezinta PSD in Parlamentul European spunea ca Romania a devenit o povara la Bruxelles.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea