Social

#evolutii #euroliga de baschet #sanse de castig #baschet

Euroliga masculina de baschet - evolutii si sanse de castig in acest an

Cand vine vorba de baschet, cei mai multi pasionati de acest sport se gandesc la NBA, competitia americana celebra la nivel mondial. Europa are insa propria sa competitie masculina de baschet, Euroliga, organizata de FIBA Europe. Aceasta organizatie este o asociatie regionala din cadrul International Basketball Federation, care include toate cele 51 de asociatii nationale de baschet de pe continentul european.

Cele mai recente rezultate, etapa cu numarul 22

Cu o istorie de 60 de ani, Euroliga aduce si in acest sezon multe surprize in competitie. Chiar recent, in etapa a 22-a, Valencia Basket a invins surprinzator TSKA Moscova, rezultat 103 - 99 (49 - 42). De asemenea, Real Madrid se pare ca nu are o perioada foarte stralucita nici la baschet, nu doar la fotbal: a cedat in fata celor de la Olympiacos Pireu, ce s-au impus cu 80-79 (45-39). Alte rezultate consemnate in aceasta etapa a Euroligii: Fenerbahce Istanbul - Brose Baskets Bamberg, 77-69 (42-32), Maccabi Tel Aviv-FC Barcelona Lassa 94-82 (46-38), Unicaja Malaga-Anadolu Efes Istanbul 81-68 (40-28) si Steaua Rosie Belgrad-Olimpia Armani Milano 100-89 (50-45).

Ponturi baschet online, oportunitati la casele de pariuri sportive

Fanii baschetului international pot profita de oportunitatile de la casele de pariuri sportive, online si offline. Pentru ponturi baschet exista websiteuri specializate in informatii, recomandari si idei de pariere. Constant sunt postate noutati si sfaturi pentru biletul zilei, baschetul fiind unul dintre sporturile ce atrage multa pasiune si in randul romanilor.

Cine va castiga trofeul anului in Euroliga?

O oportunitate interesanta la pariuri sportive ar fi parierea pe echipa care va castiga in acest an cea mai importanta competitie europeana de baschet masculin. Care sunt favoritele? Putem observa foarte usor prin simpla analiza a cotelor propuse de agentiile de pariuri. In prim-plan este se pare TSKA Moscova. Rusii au cota 2,25 pentru castigarea trofeului si 1,10 pentru clasarea in primele 3 formatii.

Alte echipe cu ceva sanse

Urmeaza Fenerbahce Ulker Istanbul, cota 3,75 pentru locul 1 si cota 1,18 pentru locurile 1-3. Cote asemanatoare sunt postate si in dreptul echipei Real Madrid - 4,00 si respectiv 1,20. Asadar, "galacticii" raman totusi favoriti si la baschet, la fel cum inca sunt cotati cu mari sanse la fotbal, in UEFA Champions League (in ciuda evolutiei slabe din La Liga, campionatul de fotbal al Spaniei).

Alte doua echipe sunt cotate "cu sanse" la performanta in Euroliga de baschet din acest an: Olympiacos Pireu si Panathinaikos Atena, asadar doua echipe din Grecia, rivale si la fotbal. Ambele au cota 12,00 pentru trofeu si cota 3,50 pentru clasarea intre primele trei. Mai departe, celelalte echipe sunt la mare distanta in ceea ce priveste sansele calculate de operatorii caselor de pariuri sportive. Spre exemplu, catalanii de la FC Barcelona nu se descurca deloc bine in actualul sezon, avand cote ce semnifica practic imposibilul: 1001,00 pentru castigarea trofeului si 251,00 pentru locurile 1-3.

Baschetul, printre sporturile preferate

La pariuri sportive, baschetul se afla printre sporturile preferate de fani, insa este adevarat ca de obicei se cauta cote legate de optiunile de pariere pe meciuri din campionatul de baschet american, NBA. Totusi, europenii sunt interesati si de competitiile internationale de pe continent, iar pasionatii de pariuri sportive pot descoperi sanse de castig si mai ales adrenalina in Euroliga de baschet.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea