Social

#handbal masculin #cm croatia

Etapa a 2-a a Campionatului Mondial din Croatia

Romania a suferit a doua infrangere la Campionatul Mondial de handbal masculin din Croatia, fiind depasita de nationala Ungariei cu 30-27, la capatul unui meci mult mai echilibrat decat cel cu Franta.

Formatia tricolora a abordat cu mai mult curaj al doilea meci din grupa preliminara de la Osijek si a fost aproape de o mare surpriza, dominand in multe momente mult mai titrate echipa maghiara.

Romania a inceput mai greu meciul si in minutul 10 era 6-3 pentru Ungaria, insa treptat formatia pregatita de Omer Aihan a intrat in joc a preluat conducerea si a incheiat prima repriza in avantaj de 3 goluri 16-13.

In repriza a doua au fost si 5 goluri diferenta pentru noi (19-13 minutul 33 si 21-15 minutul 38), insa odata cu golul 22 al Romaniei, marcat de Eremia Paraianu (minutul 41), a urmat o cadere inexplicabila si 6 goluri consecutive pentru Ungaria care a trecut din nou in avantaj.

Din pacate pentru noi, nu am mai reusit sa revenim in joc si, intr-un final foarte tensionat, Ungaria a ramas mai calma si a punctat decisiv pentru 30-27. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea