Social

#job #loc de munca #internship #practica #inpractica.ro

Esti tanar si cauti un job? Iata un site perfect pentru tine!

Daca esti in cautarea unui intership sau al unui job, afla ca, de curand, s-a lansat un portal care vine in ajutorul tinerilor ca tine.

Platforma www.inPractica.ro este o sursă gratuita de oferte de practică, internship-uri, traineeship-uri și job-uri part-time, care vine în întâmpinarea celor care vor să dobândească cunoștințe practice, să-și definească obiectivele în carieră și să se formeze în vederea unei viitoare angajări.

Obiectivul proiectului vizează dezvoltarea de competențe și abilități practice pentru elevi și studenți, constând în stagii de practică și locuri de muncă part-time, în vederea descoperirii competențelor profesionale și a integrării lor pe piața de muncă din România.Aplicanții își pot depune candidatura direct pe site-ul inPractica.ro și pot opta pentru oferte de practică/muncă, care vin din partea unor companii de renume.

Propunerile de job-uri sunt și ele extrem de variate, în funcție de aria de interes a fiecărui tânăr, acoperind domenii diversificate din Vânzări/Marketing, Tehnic, Financiar, Resurse Umane, Relații Publice, Logistică, Mass Media, IT, Construcții, etc. De asemenea, tinerii se vor putea bucura ȋn curând de rubrica News pe inPractica.ro, care va conține articole despre carieră, dezvoltare personală și profesională, startups, orientare, motivare in carieră, precum și alte subiecte de interes. “Ştim atât de multe cazuri ȋn care adolescenţii s-au lăsat influenţaţi de părinţi, alegând o carieră care nu li se potrivea, transformându-se ulterior ȋn nişte oameni fără visuri, fără pasiuni, fără motivaţie… ȋncât cu inPractica.ro vrem să le dăm curaj să meseria pe care cred ei – sau părinţii lor – că o merită şi apoi să ia decizia finală”, spun iniţiatorii proiectului.

Mai multe detalii şi informaţii despre inPractica pe //www.inpractica.ro/

loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.