Social

#sfaturi pariuri sportive #pariori incepatori #pariuri sportive #pariuri

Esti parior incepator? Iata 5 sfaturi de care ar trebui sa tii cont!

Lumea pariurilor sportive incepe sa fie din ce in ce mai atractiva, mai ales pentru cei care isi doresc un castig rapid. insa, in spatele unui castig rapid sta foarte multa munca, nicidecum noroc sau intuitie. Am cules pentru tine de la pariorii experimentati cateva sfaturi de aur care ar trebui sa te ghideze catre un castig sigur pe termen lung. Iata care sunt acestea:

Stabileste-ti un plan de pariere de la inceput

Daca vrei sa faci din pariurile sportive o sursa de venit, ar fi bine sa iti stabilesti de la inceput un plan de pariere pe care sa il respecti intocmai. Gandeste-te ce suma esti dispus sa pariezi zilnic si incearca sa nu depasesti acea suma orice ar fi. Oricat de tentant ar fi castigul, nu depasi suma alocata pe zi sau pe saptamana, in functie de obiectivele tale. in acest fel, te vei invata sa iti gestionezi mai bine banii si sa plasezi doar pariuri in care ai incredere. Este extrem de important sa nu joci haotic, sa investesti doar o parte din castiguri si sa te opresti atunci cand esti obosit sau vezi ca norocul nu iti mai surade.

Nu juca la recuperare

Ai pierdut astazi 100 de lei? Ia o pauza pana maine pentru ca daca vei incerca sa joci si sa maresti mizele in speranta ca vei recupera si ce ai pierdut, exista sanse mari sa pierzi tot. Un parior incepator va fi entuziasmat in primele saptamani de mersul jocului si este destul de usor pentru el sa isi piarda controlul. insa aceste prime saptamani sunt cele mai importante. Daca reusesti sa te organizezi acum, ai sanse mari sa prinzi din ce in ce mai multa experienta si sa iti cresti treptat castigurile.

Alege foarte bine casa de pariuri online

La primul contact cu casele de pariuri online s-ar putea sa fii putin debusolat, sa nu stii exact unde sa te inregistrezi si sa alegi prima casa de pariuri care crezi ca iti ofera cel mai bun beneficiu. Ulterior, vei observa ca acea casa de pariuri nu are o oferta prea bogata de pariuri sportive si parca nici cotele nu sunt chiar atat de mari. Este important sa alegi din prima o casa de pariuri care sa iti puna la dispozitie o oferta variata de pariuri sportive, cote decente si beneficii pe masura. Un echilibru intre aceste elemente iti va aduce pe termen lung succesul si implicit castigul.

Tine cont de ponturi si de biletul zilei

Biletul zilei este un ajutor extrem de important pentru pariorii incepatori. Biletul zilei contine o serie de recomandari si sugestii de evenimente sportive si prognosticuri cu sanse mari de castig. Daca vrei un castig rapid, ar fi bine sa iei in seama biletul zilei pentru ca acesta este conceput de tipsteri cu o experienta mare in pariurile sportive si in lumea sportului in general. Toate aceste ponturi sunt rezultatul unei analize in detaliu a evenimentelor sportive, a fiecarei echipe sportive si uneori, chiar si a fiecarui membru al echipei. Daca dupa o serie de esecuri esti demoralizat si parca nu mai ai chef sa pariezi, dar totusi te gandesti la banii pe care i-ai bagat in cont, pariaza pe biletul zilei si cu siguranta cheful de joc iti va veni din nou.

Nu exagera

Jocurile de noroc, implicit pariuri sportive, pot crea dependenta, asa ca, urmareste-ti strategia bine stabilita de la inceput si nu exagera. Intre joc si dependenta exista o linie foarte subtire, dar extrem de usor de depasit, mai ales cand esti parior incepator si mirajul unui castig rapid si mare te iluzioneaza.

Sursa foto: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea