Social

#Black Friday gravide #Black Friday bebelusi #Black Friday 2018 #black friday

Esti in ultimul trimestru de sarcina? Iata ce ar trebui sa cumperi de Black Friday!

In general, femeile insarcinate, inca din momentul in care afla ca viata lor va lua o alta intorsatura, ca un nou membru va aparea in viata lor, incep sa caute din ce in ce mai multe informatii legate despre sarcina, dar si lucruri care sa le ajute in aceasta perioada, ori lucruri pentru cel mic. Sarcina ta se apropie de termen? Mai ai inca multe de cumparat?

Iata ce ar trebui sa achizitionezi de Black Friday, beneficiind de cele mai bune oferte.

Patut si alte accesorii pentru acesta

Primul lucru necesar unui nou nascut este, desigur patutul, pentru ca in primele saptamani de viata, activitatea unui bebelus va fi in principal somnul. In perioada reducerilor de Black Friday, cel mai probabil si aceasta categorie de produse va avea preturi promotionale, asadar ar trebui sa verifici ofertele pentru paturi, precum si cele pentru accesorii indispensabile acestora, ca de exemplu, saltele de patut, lenjerii, carusele muzicale, etc. Nu uita ca principalul element de selectie ar trebui sa fie reprezentat de calitatea materialelor din care acestea sunt facute, in special cele cu care bebelusul intra in contact direct, pentru a nu provoca leziuni sau iritatii ale pielii.

Carucior

Un alt lucru la fel de util pe care va trebui sa il treci pe lista de cumparaturi pentru cel mic este reprezentat de carucior. Daca esti in cautarea unui astfel de mijloc de transport pentru micutul tau, idear ar fi sa verifici gama de carucioare pentru copii de tipul 3 in 1, intrucat acest model, chiar daca poate avea un pret mai ridicat este mult mai practic si functional, datorita modului in care poate fi adaptat si convertit. In plus, in plin sezon de reduceri, achizitia nu va fi la fel de costisitoare. Asadar, urmareste preturile acestei game de articole si fa cumparaturi inteligente, profitand de ofertele avantajoase.

Scaun de masina

De asemenea, de Black Friday, ai mai putea sa cumperi un scaun de copii pentru masina, deoarece acesta iti va fi util in deplasarile impreuna cu cei dragi tie sau in concedii. Pentru o mama, va fi intotdeauna dificil sa isi lase micutul in grija altei persoane, chiar daca este de incredere sau face parte din familie. Daca vei achizitiona un astfel de accesoriu, te vei putea bucura intotdeauna de vacante linistite, fara sa iti faci griji sau sa stai tot timpul cu gandul acasa, la bebelusul tau. Mai mult decat atat, un scaun de masina este absolut necesar si atunci cand prichindelul va mai creste, fiind impus chiar de legislatia in vigoare, in ceea ce priveste transportarea minorilor sau a copiilor mai mici de 14 ani, pe bancheta din spate.

Haine pentru cel mic

Copii cresc foarte repede si, oricat de multe haine ai avea pentru primele luni, nu o sa fii niciodata pregatita indeajuns pentru a te adapta schimbarilor in greutatea si cresterea rapida a bebelusilor. Din acest motiv, ar fi ideal daca ai cumpara mai multe articole vestimentare pentru el, in functie de varsta, fiindu-i necesare o buna perioada de vreme.

Jucarii

Tot in aceasta perioada, ai putea achizitiona jucarii pentru copilul tau, pentru ca le vei gasi la cele mai bune preturi si vei putea, astfel sa ii oferi o copilarie mai frumoasa, plina de magie, culoare si vraja.

Haine pentru tine

Ar trebui sa te gandesti si la tine, mai ales ca in urma sarcinii, corpul tau a trecut prin niste transformari fizice destul de evident de remarcat. O actualizarea a garderobei sau, macar cateva piese vestimentare noi nu ti-ar strica, mai ales ca nu exista femeie care sa nu se bucure de shopping sau de cumparaturile online.

Acestea sunt doar cateva dintre lucrurile pe care o viitoare mamica ar trebui sa le aiba pe lista de cumparaturi de Black Friday. Tu ti-ai facut deja lista?

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea