Social

#temperatura corpului ingrasare #slabit #ingrasare

Esti fierbinte? Iata cate kilograme slabesti instant!

Nu lacomia si sedentarismul sunt cele care ingrasa, ci insasi temperatura corpului nostru e vinovata de acest lucru. Cel putin asta sustine o echipa de cercetatori italieni, care a demonstrat faptul ca persoanele "fierbinti" ard mai multe calorii si pot slabi astfel doua kilograme pe an.

Daca in mod normal temperatura umana normala se situeaza in jurul valorii de 37 de grade Celsius, exista si persoane care au o incapacitate biologica de a crea suficienta caldura pentru a-si incalzi organismul, spun specialistii. Acest lucru impiedica arderea caloriilor prin generarea de caldura si, implicit, duce la o crestere in greutate.

In functie de stilul de viata al fiecarei persoane, aceasta crestere in greutate s-ar putea ridica pana la doua kilograme anual.

Cercetatorii au comparat temperatura corpului persoanelor obeze cu cea a persoanelor cu o greutate normala. La cele din prima categorie s-au inregistrat valori mai reduse. Oamenii de stiinta numesc acest fenomen un "handicap biologic" menit sa predispuna oamenii la ingrasare.

Sursa foto: fitlife.tv

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea