Social

#caine #baiat #erou 11 ani #salvare spectaculoasa #baiat salveaza caine

Erou la 11 ani. Cum si-a salvat prietenul din fata masinii

Un baietel de doar 11 ani din Brazilia a uimit o lume intreaga dupa ce nu a ezitat sa se arunce practic in fata masinilor pentru a salva un catelus. 

Cainele fusese deja lovit de o masina, insa soferului nu i-a pasat prea mult de fapta sa si a condus mai departe. Jean Fernandes, care se afla la joaca alaturi de altii copii, l-a zarit si a iesit imediat in strada. Nu i-a pasat ca, la randul sau, putea fi lovit mortal de o masina, relateaza presa locala din Brazilia.

Momentul dramatic si in acelasi timp induiosator a fost imortalizat de fotografa Rafaela Martins care a publicat fotografiile pe pagina ei de Facebook luni. Foarte repede, intamplarea a devenit populara pe internet, gestul micului erou fiind apreciat de milioane de oameni din intreaga lume. 

Mama baietelului, Rubia Liliana Rose a declarat ca fiul ei iubeste animalele si ca nu este prima data cand salveaza patrupede abandonate sau abuzate. Potrivit Huffington Post, cainele, care a fost botezat Mel (Miere), se afla inca sub ingrijirea medicilor veterinari, insa este in afara oricarui pericol si in curand isi va putea insoti salvatorul la joaca. 

Foto: Rafaela Martins via HuffingtonPost.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea