Social

#intrerupere electricitate #enel #intreruperi curent

Enel explica motivele intreruperilor de curent din ultimele zile

Compania de electricitate Enel a explicat care sunt cauzele penelor de curent prelungite si repetate din ultimele zile, care au afectat locuitorii din Bucuresti si judetul Ilfov.

Enel sustine ca intreruperile de curent sunt cauzate de suprasolicitarea instalatiilor electrice ca urmare a consumului ridicat, generat de temperaturile mari din aceasta perioada.

"Pe fondul temperaturilor extrem de ridicate din ultima perioada (cod portocaliu de canicula), consumul de energie electrica a crescut, iar in unele cazuri suprasolicitarea instalatiilor electrice de joasa tensiune a dus la cresterea numarului de intreruperi", au declarat cei de la Enel pentru Mediafax.

"Deranjamentele indentificate de Enel au afectat atat instalatiile clientilor, cat si reteaua de joasa tensiune gestionata de Enel. Astfel, au fost inregistrate deranjamente punctuale (la nivel de bransamente, posturi de transformare si cutii de distributie)", au adaugat oficialii companiei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea