Social

#Emma Zeicescu droguri #Emma Zeicescu

Emma Zeicescu, cercetata pentru detinere de droguri! Primele reactii

Prezentatoarea TV Emma Zeicescu si fostul sau iubit, Claudiu Popa, de asemenea prezentator TV, au fost pusi sub invinuire de procurorii DIICOT pentru detinere de droguri de risc in vederea consumului.
 
DIICOT a anuntat oficial astazi ca a inceput procedurile pentru urmarirea penala a jurnalistei, Emma Zeicescu si Claudiu Popa fiind depistati in luna august a acestui an, la un festival organizat in Buftea, in prezenta materialelor interzise de lege.
 
"Prin ordonanta din data de  02.10.2018,   procurorii DIICOT- Structura Centrala au dispus  efectuarea in continuare a urmaririi penale fata de suspectii Zeicescu Emanuela si Popa Claudiu Constantin, pentru savarsirea infractiunii de detinere, fara drept, de droguri de risc, pentru consum propriu, fapta prev. de art.4 alin.1 din Legea nr. 143/2000 republicata.
In fapt s-a retinut ca  la data de 11.08.2018,  in timp ce se aflau pe raza localitatii Buftea, la intrarea in spațiul unde se desfașura un festival de muzica, suspectii Zeicescu Emanuela si Popa Claudiu Constantin au detinut, fara drept,  droguri de risc pentru consum propriu, respectiv doua țigarete confecționate artizanal ce conțineau cannabis in amestec cu tutun". 

Prima reactie, din partea TVR

"Ca urmare a solicitarilor primite din partea mass media referitoare la situatia Emmei Zeicescu, realizator TV, SRTv face urmatoarele precizari: 
- Societatea Romana de Televiziune nu a fost instiintata oficial in legatura cu ancheta derulata de DIICOT in ceea ce priveste persoana doamnei Emma Zeicescu; 
- Emma Zeicescu nu are raporturi de munca cu SRTv, ci raporturi bazate pe un contract civil;
- SRTv a luat la cunostinta din presa despre pozitia oficiala a DIICOT exprimata prin purtatorul de cuvant al acestei institutii referitoare la cazul mentionat;
-    SRTv ia toate deciziile cu respectarea legislatiei in vigoare si a procedurilor interne, se arata in comunicatul TVR.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea