Social

#sanctiune #cna #antena 1

Emisia Antena 1, taiata pentru prezentarea unor subiecte sexuale care implicau copii

Emisia postului Antena 1 va fi oprita joi timp de 10 minute, intre orele 19:00 si 19:10, a decis Consiliul National al Audiovizualului . Postul TV este astfel sanctionat pentru ca a prezentat , in mai multe editii ale emisiunilor " Observator " si " Acces Direct ", subiecte de natura sexuala care implicau copii.

Astfel, in emisiunea "Acces Direct" din 25 mai, de la ora 17.52, a fost discutat un caz despre doi copii care au fost platiti de niste tineri pentru a intretine relatii sexuale, fiind filmati cu un telefon mobil. Fetele copiilor au fost blurate in material, iar in imaginile filmate cu telefonul nu se vad decat siluetele acestora. Totodata, precizeaza CNA, in emisiune s-a precizat faptul ca "urmeaza un material socant".

Cazul a fost prezentat si in cadrul programului de stiri "Observator", de la ora 19.00, din 25 si 26 mai.

Aceasta nu este insa singura abatere pentru care Antena 1 este sanctionata de CNA. In sapte editii ale emisiunii "Acces Direct", difuzate pe 17, 18, 19, 20, 24, 27 si 28 mai, a fost prezentat cazul unei eleve proxenete.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea