Social

#fotbal #emil sandoi #tineret #campionat european #andorra

Emil Sandoi este optimist inaintea meciului cu Andorra

Desi nu are informatii despre echipa Andorrei, antrenorul echipei nationale de tineret a Romaniei, Emil Sandoi , este optimist despre partida din preliminariile Campionatului European de tineret .

"Avem un lot in mare parte nou, oricum mult schimbat fata de cel de anul trecut si trebuie sa luam in serios acest joc, chiar daca Andorra nu pare a fi un adversar periculos. E dificil si pentru mine, deoarece nu am nicio informatie despre echipa adversa. Cu toate acestea, pot spune ca sunt optimist pentru ca multi dintre jucatorii selectionati au ajuns sa joace mai mult, unii chiar titulari, la echipele lor de club. Eu mi-as dori ca majoritatea lor sa joace, sa li se dea mai multa incredere, pentru ca doar asa vor creste", a afirmat Emil Sandoi, citat de ProSport.

Partida intre echipele de tineret va avea loc la Arad, sambata la ora 18:00, in cadrul preliminariilor Campionatului European de tineret, editia 2009-2011, grupa 1 .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea