Social

#emil boc #demitere #demnitari #urmarire penala

Emil Boc va demite orice demnitar certat cu legea

Premierul Emil Boc, a declarat, joi, ca a demis si va demite in continuare orice demnitar impotriva caruia s-a inceput urmarirea penala, informeaza realitatea.net.

Totodata, Boc a tinut sa sublinieze faptul ca Executivul si-a asumat ca obiectiv prioritar lupta impotriva coruptiei si combaterea evaziunii fiscale .

"Actiunile pe care le vedeti in aceste zile sunt dovada intensificarii demersurilor de curatire a institutiilor publice de acte de coruptie si practici evazioniste. Ca sef al Guvernului vreau sa asigur toate institutiile statului implicate in combaterea coruptiei si a evaziunii fiscale de sprijinul meu total. Reafirm tolerata zero a Guvernului fata de coruptie si fata de evaziunea fiscala", a declarat Emil Boc.

"Ca sef al Guvernului, am demis si voi de demite orice demnitar numit prin decizie a primului ministru, demnitar impotriva caruia Parchetul a inceput urmarirea penala", a adaugat Boc.

"Doar acest guvern  a avut curajul si vointa politica de a dezmembra fratia evazionista din vami. Niciun alt guvern, fie de la PSD sau PNL nu a luat masuri pentru a combate coruptia si evaziunea din vamile din Romania, de aceea solicit opozitiei sa aiba decenta de a-si reprima impulsurile politicianiste si de a lasa institutiile statului sa-si faca datoria fara a implica factorul politic. Coruptia nu are culoare politica, oricine incalca legea trebuie sa raspunda", a mai spus prim-ministrul.

Intrebata daca in scadalul spagillor din vami sunt implicati si politicieni liberal-democrati, Emil Boc a replica: "Nu am cunostinta de legatura dintre vamesi si PDL. Consider imoral sa faci un partid politic vinovat de ce se intampla."

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea