Social

#calendar investire guvern #program guvernare #emil boc

Emil Boc: Suntem in grafic, avem Guvern pana vineri

Premierul desemnat Emil Boc a anuntat, la sfarsitul sedintei Comitetului Executiv al PD-L de marti, calendarul urmatoarelor zile cu privire la formarea noului Guvern.

Intr-o scurta declaratie de presa, acesta a spus ca PD-L a finalizat propunerea cu privire la structura guvernului cu care partidul se va prezenta marti, la discutiile consultative cu partenerii de la PSD, urmand ca ulterior sa se stabileasca cum vor fi impartite ministerele intre cele doua partide.

"Nu pot sa va dau numarul si numele ocupantilor. Le vom discuta cu partenerii", a explicat Emil Boc, precizand ca pasii firesti sunt stabilirea structurii guvernului pe ministere , repartizarea acestora intre cele doua partide, "urmand ca, prin proceduri interne, sa isi desemneze oamenii pe portofoliile respective", in functie de "criterii de profesionalism si integritate".

In privinta variantelor noului program de guvernare aparute deja in presa, Emil Boc a spus ca acestea sunt doar intermediare, urmand ca varianta finala sa fie prezentata vineri in Parlament. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea