Social

#emil boc #monica iacob ridzi #ancheta #pdl

Emil Boc nu o demite pe Monica Iacob Ridzi fara inceperea urmaririi penale

Liderii PD-L nu vor lua masuri impotriva ministrului Ridzi daca DNA nu incepe urmarirea penala. Aceasta este concluzia sedintei Biroului Permanent al PD-L pe tema scandalului in care este implicat ministrul, conform vicepresedintelui democrat-liberal Gheorghe Flutur.

Liderul PD-L a explicat ca intentiile partidului nu sunt de a o apara pe ministru si ca premierul Emil Boc este pregatit sa o demita, in "secunda doi" dupa inceperea urmaririi penale .

"Fiecare are dreptul la opinie. Azi nu a cerut nimeni demisia doamnei ministru, nu s-a discutat acest lucru. PDL e un partid democratic, ideal ar fi sa ne consultam pe problemele care apar in timpul saptamanii", a declarat Flutur, citat de Realitatea.net.

El a adaugat ca partidul sau va sustine initiativa Comisia parlamentara de ancheta de incepere a urmaririi penale, "daca vor fi argumente in favoarea unei asemenea cereri".

Preda vrea ca Ridzi sa renunte la minister

Europarlamentarul Cristian Preda este de partea demisiei sau demiterii rapide a ministrului. El sustine ca asocierea partidului si guvernului cu scandalul in care e implicata doamna Iacob Ridzi va dauna tuturor.

"Nu cred ca este in interesul lui Emil Boc ca de maine, in loc ca presa sa ceara demisia Monicai Ridzi, sa ceara demisia lui Emil Boc. Mie mi se pare ca Guvernul are in frunte o persoana onesta, care are nevoie nu numai de onestitate, dar si de luciditate. Un premier care, cum e cazul lui Emil Boc, este onest, dar orb pune o mare problema Guvernului", a explicat Preda la Realitatea.fm inainte de sedinta PD-L.

 

Citeste si 

Monica Iacob Ridzi, anchetata de DNA

MediaPro a platit concertul lui Iacob Ridzi

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea