Social

#ministerul muncii #emil boc #ioan botis #ministru interimar

Emil Boc, ministru interimar al Muncii

Presedintele Traian Basescu a semnat Decretul prin care il desemneaza pe premierul Emil Boc, ministru interimar al Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, se arata intr-un anunt postat pe site-ul Presedintiei Romaniei.

Emil Boc va prelua mandatul ministerului Muncii vineri, in cadrul unei intalniri cu fostul ministru Ioan Botis , conform Ioanei Muntean, purtator de cuvant al Guvernului, informeaza antena3.ro.

Ioan Botis a anuntat in urma cu doua zile ca demisioneaza din functia de ministru al Muncii, cerandu-si totodata scuze pentru reactia intarziata.

Gestul lui Botis a venit in urma unui scandal mediatic . Potrivit unor informatii aparute in presa, sotia sa ar fi fost implicata intr-un proiect european care avea legatura directa cu ministerul de care se ocupa Botis.

Tot miercuri, Emil Boc a precizat ca pana la desemnarea noului ministru atributiile lui Ioan Botis vor fi preluate de secretarul de stat Nicolae Ivasescu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea