Social

#emil boc #alegeri parlamentare #alegeri locale # alegeri 2012

Emil Boc ia in calcul o posibila comasare a alegerilor locale cu cele parlamentare

Premierul Emil Boc a declarat, marti, ca, teoretic, este posibila comasarea alegerilor locale cu cele parlamentare in anul 2012. El a precizat ca aceasta solutie va fi analizata in coalitie, aceasta urmand sa ia o decizie in acest sens.

"Nu este o discutie noua aceasta, ea a avut loc si cu mai mult timp in urma. Teoretic este posibila, vom analiza oportunitatea ei si vom lua o decizie in acest sens", a spus Emil Boc, aflat in vizita in localitatea damboviteana Dobra.

Seful Executivului a mai spus ca se va lua in discutie si posibilitatea eliminarii sistemului de compensare la votul uninominal pentru alegerile parlamentare din 2012.

"Coalitia va incepe de saptamana viitoare o analiza cu privire la sistemul electoral. Vom discuta si cu opozitia. Deocamdata nu avem o formula agreata la nivelul coalitiei pentru ca nu am inceput discutiile", a adaugat Boc.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea