Social

#theodor stoilojan #sulfina barbu #emil boc #presedinte pdl

Emil Boc, favorit in cursa pentru sefia PDL

Theodor Stolojan, prim-vicepresedintele PDL, a declarat, miercuri, ca are cele mai mari sanse de a fi ales la sefia Partidului Democrat Liberal, anunta realitatea.net citand Mediafax.

" Emil Boc , cu toata campania negativa a unei parti a mass-media, el este omul, care, in calitate de presedinte de partid si de prim-ministru, a reusit sa mentina echilibrul in PDL si sa aplaneze tensiunile existente. M-as bucura sa fie o competitie in partid, dar cele mai mari sanse le are domnul Emil Boc", este de parere Stolojan.

Increzatoare in sansele lui :  "Exista aceasta posibilitate ca Emil Boc sa fie reales presedinte al partidului, daca va candida si daca isi va alege o echipa puternica si un politic, care sa readuca partidul ca principala forta politica in preferintele electoratului. Cred ca va fi ales presedinte candidatul care va arata drumul inainte al partidului".

Barbu spune ca PDL ar trebui sa-si aleaga noua conducere cel mai tarziu la mijlocul lunii aprilie.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea