Social

# alegeri 2012 #emil boc #alegeri parlamentare #alegeri locale # comasare alegeri

Emil Boc: Comasarea alegerilor va fi analizata de fiecare partid din coalitie pana saptamana viitoare

Premierul Emil Boc a declarat luni, la TVR, ca va fi analizata comasarea alegerilor parlamentare cu cele locale de catre partidele din coalitie, tema urmand sa fie discutata in urma unei sedinte comune ce va avea loc saptamana viitoare.

"In sedinta coalitiei s-a stabilit ca, pana saptamana viitoare, partidele membre ale coalitiei sa se consulte si sa ia o decizie in forul de conducere. Martea viitoare, cand va fi urmatoarea sedinta a coalitiei, chiar daca este data de 13, vom sti in principiu daca exista un acord la nivelul coalitiei", a spus Boc.

Totodata, liderul PDL este de parere ca aceasta comasare ar evita inregistrarea de pierderi din punct de vedere economic urmare a unor dezbateri sterile, ar fi un semn de coerenta la nivel europeaean prin concentrarea asupra unor teme legate de stabilitatea macroeconomica si ar permite acumularea de economii la bugetul de stat.

In cursul zilei din luni, surse din cadrul coalitiei au declarat pentru Mediafax ca partidele aflate la putere au cazut asupra comasarii alegerilor parlamentare cu cele locale. In schimb, vor mai exista discutii legate pe marginea sistemului de vot care va fi adoptat pentru alegerile legislative.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea