Social

#presedinte #accident aviatic #elita #polonia

Elita poloneza care a murit a doua oara la Katyn

Avionul prezidential prabusit in urma cu o saptamana in Rusia avea la bord numeroase personalitati ale vietii politice, militare si religioase ale Poloniei, ceea ce l-a facut pe fostul presedinte Lech Walesa sa spuna ca Polonia si-a pierdut elitele la Katyn pentru a doua oara dupa masacrul din 1940.

Alaturi de presedintele Lech Kaczynski si acasa .ro/ acasa .ro/sotia" title="sotia">sotia " title="sotia">sotia sa, Martia, se aflau Ryszard Kaczorowski, cel care in perioada '89-'90 a fost ultimul presedinte al Poloniei in exil, doi vicepresedinti ai camerei inferioare a Parlamentului polonez, intre care unul era candidat la alegerile prezidentiale din 2010, presedintele Bancii Nationale a Poloniei, directorul Biroului de presa al Presedintiei, presedintele Biroului National de Securitate al Poloniei, secretarul de stat al Cancelariei Prezidentiale, ministrul adjunct de externe, precum si inalti comandanti ai armatei poloneze - seful Statului Major, multi alti militari de cariera. In total, 89 de pasageri si sapte membri ai echipajului.

 ( citeste continuarea in Realitatea.net )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea