Social

#eliberare #la familia #executare # trafic de droguri # tudor sisu

Eliberarea conditionata a lui Tudor Sisu, respinsa de judecatori

Tudor Sisu, unul dintre membrii trupei hip-hop La Familia, va ramane in continuare in inchisoare, dupa ce Judecatoria Sectorului 4 a respins ieri cererea de eliberare inaintata de cantaret in urma executarii a doua treimi din pedeapsa de patru ani primita de acesta pentru trafic de droguri.

Judecatorii au decis ca cererea de eliberare conditionata in cadrul lui Sisu este neintemeiata, decizia putand fi atacata cu recurs la Tribunalul Bucuresti. In cazul in care aceasta instanta va respinge definitiv cererea, Tudor Sisu va putea inainta judecatorilor o alta solicitare, dupa data de 28 martie.

Membrul trupei La Familia este cunoscut pentru problemele sale cu legea. In octombrie 2003 a fost arestat pentru trafic si detinere de droguri de mare risc, fiind eliberat doi ani mai tarziu. In 2006 a fost din nou arestat.

In 25 septembrie 2009, procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Ploiesti au dispus inceperea urmarii penale intr-un alt dosar, Sisu fiind cercetat pentru cultivarea, producerea, cumpararea sau detinerea de drog de mare risc pentru consum propriu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea