Social

#scoala #elevi #an scolar

Elevii vor avea, in anul scolar urmator, 35 de saptamani de scoala si patru vacante

Ministerul Educatiei a stabilit structura anului scolar urmator, potrivit careia elevii vor avea 35 de saptamani de scoala, intre 15 septembrie 2008 si 13 iunie 2009, si patru vacante - iarna, primavara, vara si o vacanta intersemestriala.

Astfel, anul scolar 2008-2009 este organizat in doua semestre. Primul semestru incepe la 15 septembrie, se incheie pe 30 ianuarie si este intrerupt de vacanta de iarna , programata in intervalul 20 decembrie- 4 ianuarie

In primul semestru, in perioada 27 octombrie-2 noiembrie, clasele din invatamantul primar si grupele din invatamantul prescolar sunt in vacanta , iar in intervalul 31 ianuarie-8 februarie este programata vacanta intersemestriala.

Cursurile semestrului al doilea vor incepe luni, 9 februarie, si vor dura pana pe 12 iunie. Intre 11 si 20 aprilie, elevii vor fi in vacanta de primavara , in timp ce vacanta de vara va fi in intervalul 13 iunie-13 septembrie.

Tot potrivit structurii aprobate prin ordin al ministrului Educatiei, tezele din primul semestru se vor sustine pana pe 19 decembrie, iar cele din semestrul al doilea - pana la data de 15 mai.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea