Social

#bacalaureat #bac 2012 #modificare bacalaureat

Elevii si parintii pot propune modificari in structura examenului de bacalaureat

Elevii si parintii acestora pot face propuneri si sugestii cu privire la examenul de bacalaureat din 2013, dar numai dupa ce vor raspunde altor cinci intrebari pe aceeasi tema, potrivit chestionarului pentru consultarea liceenilor trimis, marti, de Ministerul Educatiei inspectoratelor scolare judetene.

Datele urmeaza sa fie centralizate pana pe data de 26 iunie 2012.

La primul punct, elevii trebuie sa precizeze filiera, specializarea sau profilul pe care il urmeaza. La punctul 2, ei vor fi intrebati daca sunt de acord cu actuala structura a bacalaureatului. Daca raspunsul este afirmativ, ei vor trece direct la intrebarea 6, in care vor mentiona orice alta propunere, observatie sau sugestie in legatura cu structura examenului de anul viitor.

Daca raspunsul este negativ, elevii vor raspunde in functie de filiera. Pentru filiera tehnologica, liceenii vor preciza daca sunt de acord ca la proba E sa se adauge o proba scrisa din modulele specifice domeniului de pregatire. In cazul filierei vocationale, elevii vor raspunde daca opteaza sau nu pentru introducerea la proba E a unei probe scrise sau practice specifice profilului sau specializarii.

Elevii de la filiera teoretica vor trebui sa mentioneze ce propuneri de modificare a bacalaureatului au.

Sursa foto: clicksatumare.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea