Social

#lapte expirat #corn mucegait #lapte si corn #elevi

Elevii primesc cornuri mucegaite in programul "Lapte si corn"

Scandal in scolile din Romania, dupa ce un parinte a postat pe pagina sa de socializare doua fotografii cu un corn mucegait, spunand ca a fost primit de copilul sau, in programul "Lapte si corn". Mai mult, acesta a scris ca nu este prima oara cand copilul primeste cornuri cu mucegai.

Inspectoratul Judetean scolar Prahova si Consiliulul Judetean Prahova au inceput, joi, anchete la scoala Gimnaziala Cocorastii Colt, unde elevii ar fi primit cornuri cu mucegai, in cadrul programului guvernamental "Lapte si corn", transmite mediafax.ro.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean scolar Prahova, Aurel Graur, a demarat o ancheta.

"Nu ne-a sesizat nimeni, dar facem verificari. Este anormal si nu ar fi trebuit sa se intample. Am inteles ca si laptele ar fi avut termenul de garantie expirat. Cine stie? Tocmai de aceea facem verificari. Pot fi mai multe cauze. Indiferent de acestea, cornul nu trebuia sa ajunga la copii", a declarat Graur.

Potrivit acestuia, inspectorii verifica daca produsele alimentare au ajuns deja cu mucegai la scoala.

"Verificam mai multe aspect. Daca asa au ajuns cornurile in scoala sau poate elevul le-a tinut mai multe zile in ghiozdan, uitand de el. Se poate intampla", a adaugat Aurel Graur.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea