Social

#elevi poarta uniforma

Elevii, obligati sa poarte din nou uniforma?

Un proiect al inspectoratului general scolar si al primariei Bucuresti prevede reintroducerea uniformelor obligatorii in scoli, in conditiile in care numarul de incidente violente in care sunt implicati elevi a crescut in ultima perioada.

Inspectoratul scolar al Municipiului Bucuresti a transmis o adresa tuturor unitatilor de invatamant , prin care le cere sa aplice masurile de siguranta, cum ar fi prezentarea la orele de dirigentie si la sedintele cu parintii a indatoririlor si sanctiunilor ce pot fi aplicate elevilor, interzicerea parasirii unitatilor de invatamant de catre elevi in timpul orelor si respectarea Legii nr. 35/2007, privind obligativitatea purtarii de catre toti elevii a insemnelor scolare , relateaza Romania libera.

Inspectorul scolar general Stelian Fedorca a anuntat ca ISMB are un proiect comun cu Primaria Capitalei de reintroducerea uniformelor scolare. Fedorca spune ca Primaria ar trebui sa organizeze o licitatie si o firma sa fie desemnata sa confectioneze uniformele, pentru ca "astfel ar fi mai ieftine".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea