Social

#filme #turism #elena udrea

Elena Udrea vrea sa promoveze turismul romanesc in filme

Ministrul Dezvoltarii si Turismului, Elena Udrea , vrea sa promoveze turismul prin filmele romanesti si vrea sa puna logo-ul turistic al Romaniei pe aeroportul Otopeni .

Regizorii romani dispusi sa includa in filme imagini ce ar promova diverse zone turistice, ar putea obtine fonduri de la ministerul condus de Udrea.

"Un film foarte mediatizat poate fi facut pe Transfagarasan sau in Delta. Poate arata obiceiurile de Craciun din Maramures sau din Bucovina.Putem gandi un parteneriat in care sa cofinantam astfel de filme. Exista mai multe posibilitati. Poate sa apara brandul la sfarsitul filmului. Totusi, ajungem mai repede la tinta daca introducem imagini cu Romania in timpul filmului", a explicat Elena Udrea, citata de Gandul.

Ministrul a discutat deja cu doi regizori romani, insa nu a dat detalii despre sumele care urmeaza sa fie investite.

"Am avut o prima discutie cu domnul Stere Gulea si voi discuta si cu domnul Cristian Mungiu. Logic, vom veni cu o anumita suma. Nu stim deocamdata cat. Depinde de secvente: poate fi una, pot fi doua, trei...", a mai spus Udrea.

O alta initiativa a ministrului prevede ca logo -ul turistic al Romaniei sa fie prezent in spatiile publicitare ale aeroportului "Otopeni. Urmatorul pas ar putea fi chiar prezenta logo-ului pe avioanele TAROM, a anuntat Udrea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea