Social

#alianta #greseala #alegeri parlamentare #udrea #ARD #formatiune

Elena Udrea (PDL): ARD nu ne-a adus niciun plus

Elena Udrea a declarat aseara la Realitatea TV ca alianta ARD nu a adus niciun plus candidatilor cu care PDL s-a prezentat la alegerile parlamentare din decembrie, precizand ca a fost o greseala electorala.

"Am incercat noi si la locale sa facem niste aliante. S-a vrut ca toti cei care au optiuni de dreapta, cei care erau in afara USL-ului, sa vina intr-o singura formatiune. Din punctul meu de vedere, nu ne-a adus niciun plus", a spus Udrea.

Ea sustine ca strategia ARD de a se dezice de fostul Guvern condus de Emil Boc a fost una gresita, vechii liderii fiind practic impinsi "mai in spate" pentru a face loc lui Mihai Neamtu, liderul Noii Republici, si lui Mihai Razvan Ungureanu, presedintele Fortei Civice.

In ceea ce priveste viitorul PDL, ea sustine ca solutia este asumarea esecului la alegerile parlamentare. Intrebata cine va fi viitorul presedinte al partidului, Elena Udrea s-a limitat sa declare: "Cel care va veni sa conduca va trebui sa fie un om cu sustinere in partid".

Sursa foto: epochtimes-romania.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea