Social

#imn #turisti #goran bregovici #litoral #elena udrea #hotel

Elena Udrea nu a umplut hotelurile pe litoral

Cei peste 10.000 de turisti care au petrecut Pastele pe litoral, conform Elenei Udrea, nu au umplut hotelurile iar sudul litoralului a ramas aproape gol. Romanii au mers la concertul lui Goran Bregovici din Mamaia, dar nu au fost dispusi sa dea bani pe hotel.

Reprezentantii patronatelor din turism spun ca au fost rezervate in jur de 1.000 din cele 8.500 de locuri de cazare disponibile pe litoralul romanesc. Elena Udrea, ministrul turismului , a fost prezenta de Paste in Mamaia pentru a se asigura ca totul merge bine. Imbracata intr-o ie traditionala, ea a ales bicicleta drept cel mai bun mijloc de transport pe litoral.

Multi romani au ales sa petreaca sarbatorile la mare, dar au preferat tarile vecine. "Estimam ca in Bulgaria au fost circa 8.000 de turisti, iar in Grecia circa 11.000", a declarat Traian Badulescu, purtator de cuvant al Asociatiei Agentiilor de Turism, citat de Evenimentul Zilei.

Aglomeratia in trafic s-a facut simtita pe ruta Giurgiu-Bucuresti, nu Constanta-Bucuresti. Turistii care nu au fost cuceriti de oferta litoralului romanesc s-au intors in tara pe la Vama Giurgiu.

Deschiderea oficiala a litoralului romanesc va avea loc pe 1 Mai, cand va fi lansat si imnul oficial al turismului, compus de Marius Moga. Pana acum nu au fost dezvaluite mai multe detalii, cu exceptia unui vers din cantec "Romania, the land of choice", tradus de Stefan Lungu, director de comunicare in Ministerul Turismului , prin "Romania, taram ales".

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea