Social

#dosar gala bute #arestare Elena Udrea #mesaj Elena Udrea #elena udrea

Elena Udrea, mesaj disperat de dupa gratii

Reintoarsa dupa gratii, Elena Udrea continua sa transmita mesaje pe Facebook. Desi nu are voie sa foloseasca mijloacele de comunicare, fostul ministru se foloseste de apropiatii sai pentru a-i posta apelurile disperate.

Deputatul se plange de aceasta data ca, in ceea ce o priveste "are loc o condamnare mediatica". "Acesti oameni fac denunturi impotriva Elenei Udrea (nu exista niciun alt fel de proba decat denunturile). Rezultanta: ei sunt liberi, Elena Udrea este arestata. Deci, declaratiile impotriva lui Udrea garanteaza libertatea", se precizeaza in mesaj.

Elena Udrea mai mentioneaza ca "punctul de vedere al acuzatorilor (manifestat prin referatul DNA) este omniprezent in spatiul public" si ca "are loc o condamnare mediatica, in timp ce varianta apararii nu se aude si nu se vede deloc, nici macar declaratia facuta de Udrea in fata instantei".

Judecatorul de drepturi si libertati de la Instanta Suprema a admis miercuri propunerea Directiei Nationale Anticoruptie si a dispus arestarea preventiva a Elenei Udrea pentru o perioada de 30 de zile, din 25 februarie pana la 26 martie inclusiv. Infractiunile din dosarul "Gala Bute" care o vizeaza se refera la luare de mita si abuz in serviciu.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea