Social

#elena udrea #declaratie elena udrea

Elena Udrea: Ma intreb ce s-ar fi facut USL fara mine? Ar fi avut ei oare unde sa mearga in Delta?

Deputatul PDL Elena Udrea sesizeaza pe blogul sau personal ca liderii USL au decis sa se intalneasca in Delta Dunarii, pentru a aranja "imparteala colegiilor parlamentare", tocmai intr-un complex care a fost realizat de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului in perioada in care ea se afla la conducerea acestuia.

"Ma intreb ce s-ar fi facut USL fara mine? Ar fi avut ei oare unde sa mearga in Delta Dunarii si sa-si aranjeze imparteala colegiilor parlamentare, intre doua tururi de piscina? (...) Imi pare destul de amuzant faptul ca liderii Puterii s-au decis sa mearga tocmai la complexul 'Puflene resort', care a fost realizat cu fonduri europene gestionate de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului in mandatul meu", a spus Udrea.

"Trag nadejde ca s-au convins, ca alte multe mii de romani in vara aceasta, de frumusetea Deltei, dar si de beneficiile sustinerii investitiilor. Astfel, poate vor intelege si ei cat de eronata a fost decizia guvernului USL de a taia bani de la investitii in noua rectificare bugetara. Pentru asta, trebuie sa stie ca drumul pe care au mers pana la Murighiol si Dunavat a fost finalizat in octombrie 2010 tot prin Programul Operational Regional si a costat aproape 20 de milioane de euro.", a mai scris deputatul PDL.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea