Social

#coruptie Elena Udrea #Gala Bute # elena udrea arest #elena udrea #microsoft

Elena Udrea, in puscarie!

Elena Udrea, fost lider de partid, fost ministru si fost candidat la prezidentiale, are mari sanse sa ajunga dupa gratii in urmatoarele ore. Ea a fost citata de procurori sa se prezinte la Sectia 2 de Politie, dupa ce colegii sai deputati au dat avize pentru urmarirea penala, retinerea si arestarea preventiva a acesteia.

Hotararile au aparut deja in Monitorul Oficial. Deputata PMP este cercetata in prezent sub control judiciar. Dosarele care o vizeaza pe Elena Udrea sunt "Gala Bute" si "Microsoft", in care este acuzata de fapte de coruptie, arata unor surse judiciare.

In prima instanta, DNA ar putea dispune retinerea deputatului pentru 24 de ore, urmand ca apoi o eventuala cerere de arestare preventiva sa fie trimisa Instantei Supreme. Procurorii nu au precizat in care dintre dosare au citat-o astazi pe Elena Udrea - Microsoft sau Gala Bute.

Camera Deputatilor a dat aseara sase voturi distincte, cu bile, pentru solicitarile Justitiei in privinta Elenei Udrea, toate cererile fiind aprobate. Inalta Curte de Casatie si Justitie solicita inceperea urmaririi penale a deputatei pentru savarsirea infractiunii de abuz in serviciu, dar si pentru infractiuni de luare de mita, trafic de influenta, spalare de bani si fals in declaratia de avere.

Sursa foto: tv-h.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea