Social

#elena udrea #premier #angajament #traian băsescu #victor ponta #coabitare

Elena Udrea este de acord cu semnarea unui angajament de coabitare Victor Ponta-Traian Basescu

Victor Ponta ar trebui sa semneze un angajament de coabitare cu presedintele Traian Basescu, astfel incat conflictele dintre Guvern si Presedintie sa dispara, sustine Elena Udrea. Semnarea acestui angajament ar trebui sa aiba loc in conditiile in care Ponta va fi desemnat din nou in functia de premier.

  Elena Udrea considera ca liderul social-democrat are sanse "foarte mari" sa primeasca un nou mandat de prim-ministru.

"Scorul ARD (obtinut la alegerile parlamentare - n.r.) nu-i da lui Traian Basescu prea multe variante de premier. Daca USL continua sa mearga cu o singura propunere, si aceea e domnul Ponta, sunt foarte mari sanse sa fie dansul premier", a declarat Udrea, duminica seara, la Romania TV, care a tinut insa sa precizeze ca, in viziunea sa, Ponta "nu va fi un premier bun".

Pe de alta parte, Elena Udrea a criticat refuzul liderului PNL Crin Antonescu de a merge luni dimineata la consultarile de la Cotroceni dintre presedintele Basescu si reprezentantii partidelor parlamentare pe tema desemnarii noului prim-ministru. Fostul ministru al Dezvoltarii sustine ca acest refuz alimenteaza speculatiile din ultima vreme referitoare la neintelegerile dintre cei doi copresedinti ai USL, fiind catalogat drept "o lipsa de sustinere a domnului Antonescu pentru Victor Ponta".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea