Social

#elena udrea #plagiat elena udrea #plagiat victor ponta

Elena Udrea, acuzata de plagiat

Elena Udrea este implicata intr-un scandal de plagiat. Potrivit informatiilor aparute in Jurnalul National, un articol semnat de Elena Udrea si Gratiela Constantin Barna si publicat in in Buletinul Universitatii Nationale de Aparare "Carol I" contine fragmente integrale dintr-o lucrare aparuta sub egida Institutului European Roman (IER).

"Iata ca aflam cine e de vina ca Victor Ponta e un plagiator! Evident, intai, Traian Basescu. Apoi, conform propagandei USL, Elena Udrea. Le reamintesc tuturor faptul ca in acest moment, in urma demisiei, eu nu mai ocup o functie publica numita", a scris Elena Udrea pe blogul sau.

"Eu, spre deosebire de Victor Ponta, am renuntat la a-mi face doctoratul, vazand ca in lipsa timpului, trebuie sa accept ca profesorii sa imi scrie lucrarile. Tocmai din acest motiv, ca a acceptat sa fie doctor pe munca altora, cred ca premierul ar trebui sa demisioneze, urmand exemplul liderilor europeni, in cercul carora pretinde sa fie", a adaugat Udrea.

Sursa: ziarelive.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea