Social

Elena Udrea a preluat conducerea interimara a PD-L Constanta

Secretarul executiv al PD-L Elena Udrea a preluat, luni, interimatul presedintiei organizatiei judetene PD-L Constanta, dupa ce conducerea filialei a fost dizolvata printr-o decizie a Biroului Permanent National al formatiunii, transmite corespondentul NewsIn.

Prima decizie pe care Elena Udrea a anuntat-o la intrunirea fostului Birou Permanent Judetean, care s-a desfasurat, luni seara, la sediul PD-L Constanta, a fost excluderea din partid a lui Narciz Amza (fina presedintelui Traian Basescu, n.r.) care fusese aleasa pe listele de consilieri locali. Elena Udrea a mai anuntat si excluderea din partid a consilierului local Madalina Popa.

Pedelistul Ion Popescu a fost desemnat, luni seara, sa se ocupe de reconstructia partidului la Constanta si are la dispozitie o saptamana sa isi formeze echipa de conducere pentru organizatia judeteana, transmite corespondentul NewsIn.

Secretarul executiv al PD-L Elena Udrea, desemnata de partid sa conduca organizatia Constanta pana la formarea noii echipe de conducere, a declarat, luni seara, dupa intrunirea fostului Birou Permanent Judetean, dizolvat prin decizia Biroului Permanent National, ca, pana lunea viitoare, Ion Popescu va trebui sa isi aleaga noua echipa. “Am pus in aplicare decizia BPN de azi (luni, n.r.) si s-a dizolvat BPJ, urmand ca in aceasta saptamana sa se formeze o echipa noua in jurul domnului Popescu, astfel incat, luni, la BPN, eu sa pot prezenta biroului noua echipa de la conducerea judeteana a organizatiei Constanta, iar de saptamina viitoare refacem organizatia locala”, a afirmat Elena Udrea.

"In doua saptamani, PD-L Constanta sa fie o organizatie pusa pe treaba, sa se faca liniste, sa aratam constantenilor ca nu suntem slugile lui Mazare, ca PD-L la Constanta  are identitate si se bate pentru a castiga alegerile din toamna”, a mai spus Udrea. Ea a precizat ca senatorul Dorel Constantin Onaca, care a candidat la alegerile locale pentru Primaria Constanta , nu poate fi tras la raspundere pentru rezultatele obtinute in conditiile, in care a intrat in campanie cu doar o luna inainte de alegeri. Acesta va face insa parte din conducerea viitoare a partidului.

Dupa inceperea sedintei, membri ai organizatiei de tineret si ai organizatiei municipale PD-L Constanta au fost dati afara din sediul partidului, desi unii dintre ei au spus ca au fost chemati de Elena Udrea. Inainte de a iesi, acestia au cerut organizarea unei adunari generale pentru a fi consultati cu privire la deciziile care se iau in partid. Ei au reclamat faptul ca lucreaza de ani de zile pentru partid si nu este normal ce se intampla in conditiile in care era una dintre cele mai puternice organizatii din tara.

Presedintele PD-L Emil Boc a anuntat, luni, ca, in urma rezultatelor slabe la alegeri, Biroul Permanent National al partidului a decis dizolvarea conducerilor din filialele Bacau, Constanta, Galati, Gorj, Satu Mare, Salaj, Teleorman, Vaslui si Vrancea.

Emil Boc a aratat ca decizia Biroul Permanent National a fost luata tinand cont ca cele noua organizatii nu au reusit sa indeplineasca criteriul stabilit inainte de alegeri, adica sa obtina cel putin un presedinte de consiliu judetean sau primar in municipiul resedinta de judet sau nu se situeze cu mai mult de 5% sub media nationala a PD-L.

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea