Social

#romania targ stuttgart #elena udrea stuttgart #udrea dans stuttgart

Elena Udrea a dansat cu turistii la targul de la Stuttgart

Noul ministru al Turismului a promovat Romania in Germania, la targul turistic de la Stuttgart , in pasi de dans! Elena Udrea a dansat cu un vizitator strain pe muzica maestrului Gheorghe Zamfir , informeaza Realitatea Tv.

Tara noastra s-a prezentat nemtilor prin muzica populara, vin romanesc si oferte tentante de petrecere a vacantelor in Romania. Standul Romaniei a atras multi vizitatori care s-au aratat interesati in special de zona Bucovinei si de Delta Dunarii .

"Ne cer informatii la obiect, depre hoteluri, despre pensiuni, unde pot sa stea, daca sunt locuri de camping", a declarat unul dintre expozanti . Ministrul Turismului , Elena Udrea, i-a sfatuit pe operatorii de turism din tara noastra sa ieftineasca sejururile in Romania. Bilantul la sfarsitul primei zile de participare a Romaniei la targul international de la Stuttgart este unul foarte bun: aproximativ 25.000 de oameni i-au trecut pragul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea