Social

Elena Basescu, remarcata de Coppola

Fiica presedintelui Traian Basescu nu ar refuza un rol intr-un film regizat de Francis Ford Coppola , dar crede ca ar avea nevoie de cursuri de actorie pentru a juca intr-un lungmetraj.


Renumitul regizor Francis Ford Coppola se afla de ceva vreme la Bucuresti, unde lucreaza la filmul "Tinerete fara tinerete", dupa nuvela cu acelasi nume a lui Mircea Eliade . Coppola nu sta departe de petrecerile si intrunirile mondene din Capitala, asa ca a avut ocazia sa intalneasca multe dintre personalitatile autohtone. Dar cea care i-a atras atentia in mod deosebit a fost Elena, mezina presedintelui Traian Basescu. Revista Star dezvaluie ca regizorul a spus despre tanara politiciana ca este "divina" si ca si-ar dori sa o distribuie intr-unul dintre filmele sale. Contactata telefonic, Elena ne-a povestit ca intr-adevar s-a aflat in acelasi local cu celebrul regizor, dar ca nu si-a dat seama ca este admirata de el: "Saptamana trecuta, la Fratelli, l-am vazut pe Coppola, dar nu am stat de vorba cu el. Nu mi-am dat seama ca am fost observata".



E MAI USOR SA POZEZI

Desi nu l-ar refuza din start pe regizor, Elena nici nu a spus ca ar accepta sa joace in film. Ea este de parere ca, pentru a juca intr-o pelicula, oricine, oricat de talentat, ar trebui sa ia lectii de actorie. "Cred ca as avea nevoie de cursuri de specialitate. Sa joci intr-o pelicula este mult mai greu decat sa pozezi", ne-a spus Elena, care ocazional accepta sa fie subiectul unor pictoriale in reviste destinate sexului frumos, cum a fost "Elena de Basescu" publicat de Tabu. Fiica presedintelui este de parere ca nu exista nici un conflict intre cariera de politician si cea de fotomodel: "Mai e nevoie de multa munca si de multi ani pana cand voi avea un cuvant de spus in politica. Deocamdata sunt la inceput. Asa ca modellingul ocazional nu are cum sa dauneze".



EROINA VOLTAJ

In afara de faptul ca Elena este imaginea unei case de moda, ea a jucat un rol in videoclipul piesei "Pata pe tine", al trupei Voltaj. In clipul filmat pe Autostrada Soarelui , ea piloteaza o masina sport si este urmarita de Calin Goia, vocalul trupei, care goneste pe o motocicleta Ducatti .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea