Social

#elena basescu #eba #droguri #luxten #salariu #candidat

Elena Basescu, pentru legalizarea drogurilor usoare si contradictorie in declaratii

Elena Basescu ar fi de acord cu legalizarea drogurilor usoare. Aceasta declaratie a fost facuta de mezina presedintelui in cadrul unei emisiuni televizate in timpul careia a vorbit si despre colaborarea sa cu Luxten .  

EBA a oferit un raspuns surprinzator la intrebarea jurnalistului Victor Ciutacu , la o emisiune difuzata aseara la Antena 2. Intrebata fiind cum ar vota in cadrul dezbaterilor din Parlamentul European pe tema legalizarii drogurilor usoare, Elena Basescu, candidata independenta la europarlamentare, a spus ca probabil ar fi de acord cu o astfel de masura, motivandu-si decizia prin faptul ca in anumite state europene si in Statele Unite aceste droguri sunt permise.  

Mezina presedintelui a precizat insa faptul ca ar tine cont si de decizia grupului politic din care va face parte, respectiv Partidul Popular European.

Potrivit Cotidianul, Elena Basescu a avut ceva probleme de memorie atunci cand a venit vorba de perioada in care a lucrat cu norma intreaga la Luxten. Comentand salariul de circa 1700 de euro pe care il primeste de la compania de iluminat stradal, fiica presedintelui a precizat faptul ca din 2004 si pana in acest an a fost angajat full-time al Luxten.

In aceasta problema exista insa niste contradictii in declaratii. In urma cu ceva vreme, EBA spunea ca din momentul in care a inceput sa lucreze ca stagiar la Parlamentul European la cabinetul Monicai Iacob-Ridzi, respectiv din septembrie 2008, a trecut la un part-time job la Luxten. “Rolul meu ca stagiar este mai mult sa invat despre institutii europene, politici europene, proceduri ale Parlamentului European. La Luxten o sa lucrez part-time. Deja mi-am schimbat contractul full-time inca dinainte de alegerile europarlamentare”, declara in septembrie 2008, pentru Cotidianul, Elena Basescu.
loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.