Social

Elena Basescu este tot impreuna cu Radu

Elena, mezina presedintelui Traian Basescu, a marturisit ca este de trei ani iubita fotografului Radu Prunaru si ca nu s-au despartit, asa cum s-a tot scris in presa.

Fiica presedintelui spune insa ca nu are de gand sa se casatoreasca. Nu in viitorul apropiat.
"De trei ani sunt impreuna cu Radu, nu ne-am despartit, asa cum s-a tot scris, dar nu s-a pus niciodata problema casatoriei, nici din partea mea, nici din partea lui. Suntem inca foarte tineri", a marturisit Elena intr-un interviu acordat revistei Tango.
Si asta pentru ca ea nu este pregatita sa faca acest pas. Fiica cea mica a lui Traian Basescu mai spune ca nu se vede inca mireasa, desi isi doreste sa aiba copii, "de preferat baieti, pentru ca in familia mea au predominat fetele".

PRIMA DRAGOSTE

"Nu vreau sa plec de acasa pana cand nu ma voi casatori, dar nici nu voi face acest pas doar ca sa plec din casa parintilor", mai spune Elena, care a fost de acord sa povesteasca cand s-a indragostit pentru prima oara. "La fel ca toate fetele. La 15-16 ani, de un coleg de liceu din Constanta. Dar dupa putin timp m-am mutat in Bucuresti impreuna cu parintii mei si asta a fost tot", a declarat tanara politiciana.

IUBIRE DE-O VIATA

Desi nu crede ca un eventual divort este o tragedie , Elena crede in iubirea ce tine o viata intreaga: "Privindu-i pe parintii mei sau pe sora si cumnatul meu, cred in iubirile pentru o viata".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea