Social

Elena Basescu, despre studentia ei in SUA

Elena Basescu a fost de acord sa povesteasca despre o perioada mai putin cunoscuta din viata ei. Cea in care a locuit intr-un campus, alaturi de alti studenti ai unei Universitati din America. "Am devenit mult mai maleabila si mai toleranta ", spune mezina lui Traian Basescu intr-un interviu acordat revistei Apropo tv .

"Stateam in acelasi apartament cu alte trei fete", a povestit Elena. "Erau doua americance si o fata din Bolivia. Mi-a prins foarte bine aceasta experienta, pentru ca am devenit mai maleabila si mai toleranta. Nu este deloc usor sa locuiesti cu trei persoane straine, fiecare cu tabieturile si personalitatea ei. Dupa aceasta experienta, m-am intors in tara hotarata sa locuiesc cu mama si cu tata pana ma marit".

SANGE LATIN

Fiica presedintelui a mai povestit ca s-a impacat cel mai bine cu studentii ce veneau din America Latina , nu cu colegele de camera. "Ma deosebea foarte mult de ele faptul ca beau foarte multa bere, fumau si erau foarte galagioase. Eu nu beau (nici macar cafea) si nu fumez. Acesta a fost singurul motiv pentru care mi-a fost destul de greu sa convietuiesc cu cele trei fete. Cei mai multi prieteni pe care i-am avut au fost cei din America Latina, cu ei gasind mai multe preocupari comune".


DECISA

Elena Basecu a mai marturisit ca este hotarata sa razbeasca in politica si ca i s-ar fi parut ciudat sa nu urmeze cariera tatalui. In plus, chiar daca nu are un model de urmat, crede ca in majoritatea tarilor femeile care vor sa faca politica trebuie sa lupte cu prejudecatile.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea