Social

#elena basescu #pdl #demisie #europarlamentare #alina mungiu-pippidi #traian băsescu

Elena Basescu a demisionat din PDL

Elena Basescu, fiica cea mica a presedintelui Romaniei, si-a anuntat astazi, demisia din PDL. Ea va candida independent la alegerile europarlamentare. Gestul vine in urma reprosurilor Alinei Mungiu -Pippidi la adresa nepotismului din PDL.

Fiica presedintelui a spus, in cadrul unei conferinte de presa, ca va reveni in PDL numai dupa ce va obtine un mandat de europarlamentar.

Elena are acum de strans 100.000 de semnaturi pentru a-si putea depune candidatura la alegerile europarlamentare. Ea ocupa functia de Secretar al Organizatiei de Tineret PDL si spera ca fostii ei colegi sa o ajute sa stranga semnaturile necesare candidaturii.

"E mult mai desteapta decat o credeti. Candidatura ei e o obsesie nationala. Pentru cei care s-au grabit cu aceasta campanie, as spune sa priveasca mai cu atentie la fiica mea. Nu cand e pe podium. Si acel "succesuri", daca lasa mai departe filmarea, se vedea ca a gresit, dar cuvantul urmator a fost "succese". Televiziunea i-a taiat corectia", a spus Traian Basescu, aseara la Realitatea TV.

Acuzele la adresa presedintelui si a fiicei lui au pornit de la conditiile Alinei Mungiu-Pippidi pentru a accepta sa candideze la europarlamentare pe listele PDL. Ea a cerut "curatarea" listelor de toti care ar avea dosare la DNA sau procese in derulare si de cei care au "utilizat pozitii publice pentru folos personal sau al familiei". 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea