Social

#avere romani #romance bogate #romani bogati #romance

Ele sunt femeile cu lipici la bani. Iata cum arata cele mai bogate romance!

Te-ai obisnuit sa vezi o lume a afaceristilor dominata numai de barbati? Si femeile din Romania au un loc bine stabilit in lumea marilor afaceri. Clasamentul romancelor cu lipici la bani este compus mai mult din mostenitoare ale unor averi impresionante. Iata si cum arata acestea!

Fiicele lui Dan Voiculescu, Camelia si Corina se claseaza pe primul loc in topul romancelor bogate intocmit de revista Capital. Veronica Gusa, vaduva miliardarului I.C Dragan ocupa locul doi in clasament.

Anca Vlad, patroana lantului de farmacii Catena si a distribuitorului de medicamente Fildas, ocupa pozitia a III-a in top. Un loc mai jos, Daniela si Loredana Vonica, sotia si fiica controversatului afacerist sibian Ilie Vonica, au intrat in top ca mostenitoare ale imperiului Polisano.

Dana Cardos, fiica omului de afaceri Vasile Dan ocupa pozitia a V-a in clasament. Detine o treime din imperiul financiar cladit de tatal ei.

Luchi Georgescu, Olimpia Moica, Mihaela Nicola si Doris Andronescu completeaza locurile VI-IX din clasamentul femeilor de afaceri din Romania. Ultima pozitie ii revine Anastasiei Soare, o romanca de succes care a ajuns sa cucereasca Hollywood-ul cu saloanele de frumusete si linia de produse cosmetice lansata de ea.

Surse foto: paginademedia.ro, evz.ro, bizwiz.ro, agentiadepresamondena.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea