Social

#Mister World 2014 #modele masculine #Bogdan Mierla

El ne va reprezenta la Mister World 2014. Ce sanse crezi ca are?

Bogdan Mierla, un tanar de 22 de ani din Suceava, va reprezenta Romania la Mr World 2014, unul dintre cele mai cunoscute si apreciate concursuri de modele masculine la nivel mondial. Competitia se va desfasura intre 30 mai si 15 iunie, in Torbay, Anglia.

Suceveanul a fost ales sa reprezinte tara noastra in urma selectiei nationale Mr World Moldova 2014, organizata de agentia ExclusivEvent, cea care detine licenta Mr World in Romania si in Republica Moldova.



Bogdan Mierla va concura in Anglia alaturi de alti aproximativ 60 de candidati din tot atatea tari din intreaga lume. Suceveanul are 22 de ani si 1,86 metri inaltime, este absolvent al Facultatii de Management din cadrul Universitatii Stefan cel Mare din Suceava, iar in prezent urmeaza cursurile programului de master Turism si Servicii.




Bogdan Mierla isi doreste sa devina un model international si sa detina propria afacere in care sa se ocupe de cresterea cailor de rasa.

Sursa foto: facebook.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea