Social

#grupa mondiala #meci #romania #cupa davis #tenis

Echipa Romaniei de Cupa Davis coboara in clasamentul competitiei

Coborare in clasamentul mondial pentru echipa Romaniei de Cupa Davis . Dupa infrangerea suferita la sfarsitul saptamanii trecute cu Rusia, tenismenii romani ocupa locul 17 si asteapta barajul pentru ramanerea in Grupa Mondiala .

Echipa Romaniei de Cupa Davis a coborat trei locuri, pana pe 17, in clasamentul Grupei, datorita pierderii meciului cu Rusia. Romania si Rusia au jucat meciul din primul tur al Cupei Davis in perioada 6-8 martie, in sala transilvania din Sibiu, scorul fiind favorabil fostei nationale sovietice, cu scorul general de 1-4.

Dupa aceasta infrangere, tenismenii romani vor fi nevoiti sa joace barajul pentru mentinerea in Grupa Mondiala, printre posibilele adversare aflandu-se Austria, Serbia, Chile, Olanda, Franta, Suedia sau Elvetia.

La tragerea la sorti vor mai fi si echipele care promoveaza din grupele din cele trei zone geografice, deznodamant care va putea fi aflat in urma intalnirilor din 8-10 mai.  

Liderul clasamentului Cupei Davis este Rusia, cu 27.897,50 de puncte, urmata de Spania, cu 27.243,75 de puncte, iar pe trei se afla Statele Unite, cu 26.705 de puncte.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea