Social

#liga campionilor #galati #volei

Echipa de vis pentru Liga Campionilor

Metal Galati este hotarata sa rupa tot pe piata transferurilor. Ultima bomba a gruparii din Moldova pare sa fie semnarea unui contract cu centrul Alida Marcovici, desi partile inca neaga acest lucru. „Nu am de ce sa va ascund, am purtat discutii cu Alida, insa ea nu este jucatoarea noastra.

Suntem in tratative cu trei sportive pentru postul de centru. Marcovici, o voleibalista din Serbia sau una din Rusia pot oricand sa semneze cu noi. Nimic nu este insa cert in acest moment", a declarat pentru „Adevarul" vicepresedintele Alexandru Deju.

Fosta componenta a echipei Dinamo Bucuresti este considerata, la ora actuala, una dintre cele mai bune sportive din Europa pe postul sau, desi are 35 de ani. „Nu am pus nimic pe hartie. Imi doresc sa joc in Liga Campionilor, insa nu am ajuns la nicio intelegere cu Metal", a spus Marcovici.

Alexandru Deju a adaugat ca doua jucatoare vor parasi echipa: „Ioana Pristavu si Tatiana Liulenova nu vor mai evolua pentru Metal. Ele vor fi platite de noi, insa vor trebui sa-si caute un club pentru noul sezon pentru ca este o concurenta acerba pe posturi. Nu stiu unde se vor transfera, deoarece au libertate in a-si alege viitoarea formatie unde sa joace".

O alta achizitie a gruparii din Galati este sarboaica Sanja Malagurski, in varsta de 18 ani, jucatoarea are 1,91 inaltime si a venit la Metal de la Hit Nova Gorica. Metal Galati face parte din grupa C a Champions League alaturi de VakifBank Istanbul (Turcia), Volley Bergamo (Italia) si Muszynianka Fakro (Polonia).

 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea