Social

#donatii #eveniment #caritabil #ecco

ECCO Walkathon 2010: Pasii catre un viitor mai bun

ECCO a organizat la sfarsitul lunii august cea de-a 12-a editie a evenimentului caritabil ECCO Walkathon. Mii de participanti, atat din Danemarca, cat si din alte tari in care ECCO activeaza, au fost invitati sa se alature mai multor organizatii umanitare.

La fel ca in anii trecuti, startul s-a dat duminica in orasul Kastellet. Pentru fiecare kilometru parcurs de catre un participant la Walkathon, ECCO a donat cate un euro. Banii stransi vor fi donati, in functie de preferintele fiecarui participant, catre trei organizatii: WWF (World Wildlife Fund), The Danish Heart Association si SOS – Satele Copiilor. Participantii au putut alege intre doua rute, de 6 sau de 10 kilometri.

La ECCO Walkathon au participat si persoane cunoscute, care au vrut sa se alature cauzelor propuse de eveniment. Printre acestea se numara Alexandra Christine, Contesa de Frederiksborg, prezenta la eveniment, impreuna cu intreaga sa familie.
Rezultatele ECCO Walkathon 2010

Walkathon a mobilizat, anul acesta, nu mai putin de 17 150 de participanti, care au parcurs impreuna peste 100 000 de kilometri. Suma totala donata de ECCO celor trei organizatii, The Danish Heart Foundation, WWF si SOS – Satele Copiilor, este in valoare de 150.000 Euro.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea