Social

#ecaterina andronescu #paza scoli #parinti

Ecaterina Andronescu vrea sa puna parintii sa pazeasca scolile

Ministrul Educatiei , Ecaterina Andronescu, a declarat joi, la Focsani, ca in cazul in care directorii de scoli nu au banii necesari pentru angajarea unor societati de paza atunci fie ar trebui sa se adreseze autoritatilor locale sau jandarmeriei, fie sa apeleze la ajutorul parintilor.

Prezenta la focsani unde a participat la sedinta Colegiului Directoral al Inspectoratului Scolar Judetean Vrancea, ministrul Educatiei a facut referire la incidentul de miercuri, cand un elev a fost atacat cu sabia intr-un liceu din Capitala, in acest context declarand ca o solutie posibila ar fi ca parintii faca de serviciu la scoala, informeaza Agerpres.

"Eu am un exemplu drag in judetul Constanta unde un director de scoala a reusit sa ii convinga pe parinti sa pazeasca ei scoala, prin rotatie . Unui parinte ii vine randul la paza o data la doi ani", a spus ministrul. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea